miercuri, 12 septembrie 2012

Muschi de porc cu sos de mere


Combinatia de carne cu fructe poate parea ciudata, dar in zona Transilvaniei e destul de des intalnita iar mie imi place foarte mult!

ingrediente:
- 500 gr muschi de porc, taiat felii de aprox. 1 cm grosime
- 4-5 mere mijlocii
- 200 ml supa de pui
- 1 lingura mustar cu boabe
- 1 lingura salvie tocata
- 2 linguri smantana
- sare, piper
metoda:
- se taie merele in 8, scotand samburii;
- se incinge o lingura de ulei si se prajesc merele pana se rumenesc si se inmoaie putin; se scot din tigaie;
- se prajeste carnea pe ambele fete 2-3 minute, pana se rumeneste; se adauga supa de pui, mustarul si salvia, sare si piper; se fierbe totul 15 minute la foc mic; se adauga merele in ultimul minut, amestecand cu grija;
- se ia mancarea de pe foc, se adauga smantana, se amesteca sosul si se serveste - de exemplu cu pireu de cartofi.


Pofta buna!
sursa : bbcgoodfood

5 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...